Behandlinger » Tannbleking

Tannbleking

Hvis du ønsker deg et hvitere smil så kan tannbleking være løsningen for deg. Hos oss får du profesjonell tannbleking for hjemmebruk. Tannbleking som du får hos tannlegen er skånsomt, effektivt og trygt.

ung kvinne på tannundersøkelse hos tannlegen

Hvordan fungerer profesjonell hjemmebleking av tenner?

Profesjonell bleking av tenner gjøres ved at vi tar en digital scan av tennene dine, som brukes til å fremstilles blekeskinner som er individuelt tilpasset dine tenner. Du får opplæring i hvordan de skale brukes, og gjør selve blekingen hjemme enten på dag eller natt. De fleste oppnår ønsket resultat på 4-10 dager.

Er tannbleking trygt?

Tannbleking med tannblekemidlene som du får hos tannlegen er helt trygt. Behandlingen er også smertefri. Vi bruker det ledende tannblekesystemet Opalescence fra UltraDent. Før du starter med bleking er det viktig at tennene er undersøkt for hull og tannkjøttproblemer. Dersom du ikke har friske forhold i munnen så må dette behandles før du starter med blekingen.

Alternativer til tannbleking

Noen ganger sitter misfargingen på overflaten. Denne type misfarging er det bedre å fjerne med en tannrens.

Hvor lenge er tennene hvite?

Det avhenger av mange faktorer, som for eksempel hvor ofte man pusser tennene og hva man spiser og drikker. De fleste har synlig hvitere tenner i ca. 3 år. Behandlingen kan gjentas ved behov. Du kan vanligvis bruke de samme skinnene som ble laget til den første gangen, og bare kjøpe nytt blekemiddel hos tannlegen.