Om oss

Velkommen til Tannlegene Solheim, et moderne tannlegesenter på Heimdal i Trondheim. Vi er lidenskapelig opptatt av å gi våre pasienter god tannhelse, og det smilet du ønsker deg. Våre behandlere har lang og bred erfaring, og tilbyr alt av allmenn tannbehandling. Vi har lang åpningstid slik at du alltid kan finne en time som passer for deg. Det er gratis parkering for for våre pasienter utenfor klinikken.

For oss er det viktig å gi smertefri behandling av høyeste kvalitet, et estetisk pent resultat, og at du har en god opplevelse når du er hos tannlegen. Vårt mål er at du som pasient skal føle deg trygg både under behandlingen og på valg av behandling. Hvis du har behandlingsbehov så vil vi forklare deg grundig om hvilke behandlingsalternativer du har. Om du ønsker det så gir vi deg et skriftlig prisoverslag. Målet er at du alltid skal ha god informasjon slik at du kan ta stilling til hva som passer best for deg og hva du ønsker å gjøre.

Vi har stor forståelse for at noen av ulike grunner har frykt for å gå til tannlegen. Dette kan dreie seg om dårlige erfaringer fra tidligere i livet eller andre årsaker. Vi har lang erfaring med å hjelpe pasienter som kommer til oss med varierende grad av tannlegeskrekk, og synes det er svært givende å hjelpe deg som er i en slik situasjon. Vi tilpasser alltid behandlingen til dine ønsker og behov, og går frem i det tempoet som passer for deg. For oss er det viktig at all behandling foregår på dine premisser.

Vi ønsker velkommen til gamle og nye pasienter. Hos oss får du profesjonell behandling helt fra timebestilling til ferdig resultat.

Vi utvider teamet!

Tannlege Trine Nilsen begynte hos oss 1. november 2022. Mange har møtt henne før da hun jobbet hos oss i 2017 og 2018, og vi er nå glade for å ha henne tilbake fast. Trine er kjent for sitt gode humør og stor omtanke for sine pasienter. Hun har tilleggskompetanse i behandling av pasienter med alt fra mild til alvorlig tannlegeskrekk, og har spesiell interesse for kirurgi, samt funksjonell og estetisk oppbygging av blant annet syre- og slitasjeskadde bitt.

Terje Solheim

Terje Solheim

Tannlege

Andrea Solheim

Andrea Solheim

Tannlege

Trine Nilsen

Trine Nilsen

Tannlege

Tone Abusland

Tone Abusland

Tannhelsesekretær

Birgitte Lillebakken

Birgitte Lillebakken

Tannhelsesekretær

Trine Engan

Trine Engan

Tannhelsesekretær

Liv Grete Brandvik

Liv Grete Brandvik

Tannhelsesekretær

Guluzar Polat

Guluzar Polat

Tannhelsesekretær

Vi holder til i moderne og trivelige lokaler i Heimdal sentrum. Klinikken ligger like ved både metrobussholdeplass og Heimdal Stasjon. I tillegg har vi gratis kundeparkering for de som kjører bil. Du finner adresse, kart og øvrig kontaktinformasjon her.